Usein kysyttyä

Silver-paketti toimii kaikkien maksullisten MyCashflow-versioiden kanssa.

Golden-paketti vaatii API-yhteyden verkkokauppaan toimiakseen täydelliesesti.

Ehdottomasti! Voit kytkeä FlowChimpin avulla jo olemassa olevan aiemman MailChimp tilisi MyCashflow -verkkokauppaan.

Väärin - sähköpostimarkkinointia pidetään valitettavasti tuputtamisena ja roskapostittamisena, koska kaikkia sähköpostimarkkinoinnin mahdollisuuksia ei tunneta.

Sähköposti on yksi tehokkaimmin kohdistettavissa olevista markkinointimuodoista ja laadukkaalla sähköpostimarkkinoinnilla verkkokauppias voi tehdä merkittävää myyntiä ja lisämyyntiä.

Lisäksi sähköpostimarkkinointi sitouttaa asiakkaita verkkokauppaan tehokkaammin.

MyCashflow'n uutiskirjetyökalu ei mahdollista yhtä tehokasta ja monipuolista sähköpostimarkkinointia kuin mihin FlowChimpin ja MailChimpin avulla pystyt.

FlowChimpin avulla pystyt kohdistamaan uutiskirjeitä esimerkiksi asiakkaan ostohistorian tai aiempien tilausten arvojen pohjalta.

Pystyt myös tunnistamaan asiakkaat, jotka on tai ei ole ostanut verkkokaupasta.

Valitettavasti FlowChimpia ei tällä hetkellä ole suoraan saatavilla muihin kuin MyCashflow -kauppoihin. Voit tiedustella liittämistä käyttämäänne verkkokauppaohjelmistoon sähköpostitse posti@flowchimp.com

Ei. FlowChimp ei rajoita minkälaisia tai näköisiä viestejä lähetät MailChimpilla.

Valitettavasti Klarna Checkout käyttää teknologiaa, joka ei ole yhteensopiva FlowChimpin kanssa. Klarnan käyttämän tekniikan vuoksi ostoskoritiedot käsitellään verkkokaupalle vasta maksutapahtuman yhteydessä.

Kyllä. Halutessasi voimme tarjota avaimet käteen siirtopalvelun sähköpostituspalveluiden välillä.

Ei - FlowChimp on MyCashflow'hon nähden täysin erillinen palvelu, eikä sen käyttäminen lisää MyCashflow'n kuukausikustannuksia.

Ei - FlowChimpin käyttöönotto on erittäin yksinkertaista ohjeidemme avulla. Tarvittaessa asiantunteva tukitiimimme auttaa asennuksessa ja käyttöönotossa.

Kyllä - tarjoamme lisäpalveluna tarvittaessa koko verkkokaupan tai yrityksen kokonaisvaltaista sähköpostimarkkinoinnin kehittämistä niin uutiskirjelistojen keräämisestä uutiskirjeiden sisällön tuottamiseen.

FlowChimp on suunniteltu ja optimoitu toimimaan MailChimpin ja MyCashflow'n välillä, joten se ei toimi esimerkiksi Campaign Monitorin, Active Campaignin tai Postiviidakon kanssa.

FlowChimpia et voi asentaa omalle palvelimellesi. Tarjoamme FlowChimpin täysin ylläpidettynä palveluna, joka pyörii laadukkailla, Suomessa sijaitsevilla palvelimilla.

Kyllä, Silver-paketti on saatavilla 19,90 € / kk ja Golden-paketti 69,90 € / kk laskutuksella.

Heräsikö muita kysymyksiä?

Lähetä kysymyksesi sähköpostilla tuki@flowchimp.com tai soita meille 09 424 50 340